Öntözés

Mint kertészeti cég, nemcsak növények beültetésével, hanem a számukra megfelelő körülmények biztosításával is foglalkozunk. Vállaljuk teljes öntözőrendszerek kiépítését, bővítését, karbantartását, illetve javítását. Öntözőrendszerét a kertje adottságaihoz igazítjuk, megvalósítva a lehető legprecízebb öntözést, kizárva így mind az alul-, mind a túlöntözés veszélyét.

Takarékossági szempontból is egyértelműen ez a rendszer a legjobb választás, mivel csak a szükséges mennyiségű vizet juttatja ki, elkerülve a víz pazarlását, s az alacsony karbantartási költség mellett elősegítve a gyors megtérülését.

Mivel az átlagosan napi 20-25 perces kézi locsolással szemben nem igényel időt, akár évi 80-100 szabad órát spórolhat meg vele, amit pihenésre fordíthat. Nemcsak hálózati vízről, de – részben vagy egészen – kútról és esővízzel is táplálható. Ezek az alternatív vízforrások lehetővé teszik egy környezetbarát rendszer kiépítését.

Rejtett kialakításának köszönhetően esztétikai szempontból is harmonikusan illeszkedik a kerthez, sőt növeli az ingatlan értékét, mivel jól behatárolható a berendezés értéke.

Saját időnk és kényelmünk, illetve a növények fejlődése szempontjából egyaránt ez a legideálisabb és a leginkább költséghatékony módszer a szakszerű öntözésre.

öntözőrendszerek telepítése
Ha bármilyen kérdése / kérése van, itt felveheti velünk a kapcsolatot, vagy írhat nekünk. Kérjük, töltse ki az itt látható űrlapot, majd a végén nyomja meg a küldés gombot.